Strancima treba ruska viza za Krim

Izvor: Blic, 01.Apr.2014, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strancima treba ruska viza za Krim

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da će stranim državljanima trebati ruska viza ako žele da posete Krim.

U saopštenju se navodi da stranci mogu da nabave vize u ruskim ambasadama i konzulatima.

"U svetlu integracije Krima i Sevastopolja u Rusku Federaciju stranci će od sada morati da imaju vizu ako žele na Krim", navodi se u saopštenju Ministarstva.

Mediji prenose da stranci, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji su ranije došli na Krim u skladu sa ukrajinskim zakonima i koji su još tamo, moraju da se obrate diplomatskoj misiji ruskog Ministarstva spoljnih poslova u Simferopolju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stranci bez viza ne mogu na Krim

Izvor: Vesti-online.com, 01.Apr.2014

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da će stranim državljanima trebati ruska viza ako žele da posete Krim...U Simferopolj i ostatak krima stranci će moći da putuju samo uz ruske vize .. ..U saopštenju se navodi da stranci mogu da nabave vize u ruskim ambasadama i konzulatima... ..-...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.