Saudijska Arabija: Turisti iz 49 zemalja su dobrodošli

Izvor: Danas, 27.Sep.2019, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saudijska Arabija: Turisti iz 49 zemalja su dobrodošli

Getty ImagesU ovoj zemlji nalazi se pet Uneskovih spomenika kulturne baštine Saudijska Arabija otvoriće vrata sranim turistima, kao deo šireg plana za smanjenje ekonomske zavisnosti od nafte. Kraljevstvo će u petak pokrenuti vizni režim za 49 zemalja i opustiće strogi kodeks oblačenja za posetiteljke. Ministar turizma Ahmad al-Kateb opisao je ovu odluku kao „istorijski trenutak“ […] Članak Saudijska Arabija: Turisti iz 49 zemalja su dobrodošli se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saudijska Arabija: Turisti iz 49 zemalja su dobrodošli

Izvor: B92, 27.Sep.2019

Napor da privuče strane posetioce deo je plana kraljevstva da smanji ekonomsku zavisnost od nafte...Saudijska Arabija otvoriće vrata sranim turistima, kao deo šireg plana za smanjenje ekonomske zavisnosti od nafte...Kraljevstvo će u petak pokrenuti vizni režim za 49 zemalja i opustiće strogi kodeks...

Nastavak na B92...

Saudijska Arabija otvara vrata turistima

Izvor: Danas, 27.Sep.2019

Saudijska Arabija po prvi put otvara vrata stranim turistima, u okviru šireg plana za smanjenje ekonomske zavisnosti od nafte. Članak Saudijska Arabija otvara vrata turistima se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.