Sanader: Hrvatska neće uvesti vize Srbima

Izvor: Blic, 07.Nov.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanader: Hrvatska neće uvesti vize Srbima

Hrvatski premijer Ivo Sanader izjavio je u Zagrebu kako hrvatska vlada ne razmišlja o ponovnom uvođenju viza za državljane Srbije.



Sanader je u izjavi nakon otvaranja šestog ministarskog foruma "Pravosuđe i unutrašnji poslovi - EU i Zapadni Balkan", koji je počeo u Zagrebu, rekao kako "u ovom trenutku vlada o tome ne razmišlja, a hoće li sutra o tome razmišljati, to će se videti".

Demantujući tvrdnje dela medija prema kojima vlada, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << aktualnih ubistava u Zagrebu, u kojima su učestvovali i neki srpski kriminalci, razmišlja o ponovnom uvođenju viza za građane Srbije, on je odgovorio kako Hrvatska sa Srbijom želi da sarađuje u borbi protiv organizovanog kriminala i "da razvija efikasnu borbu protiv organizovanog kriminala".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.