Izvor: HotSport.rs, 27.Jun.2015, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVETSKA LIGA: Delfinu u finalu. Momci, ‘ajmo po vizu za Rio!

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u finale Svetske lige u Bergamu, pobedivši Brazil sa 13:9 (4:3, 1:1, 5:2, 3:3). U drugom polufinalu sastaće se Hrvatska i SAD, a bolji od njih igraće sa našom reprezentacijom u borbi za zlato, 100.000 dolara i što je najbitnije – olimpijsku vizu za Rio.

Kao po običaju, kao po navici… Ali, nije to >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << baš tako lako. Treba ne samo skočiti u bazen, nego i odigrati i ostati koncentrisan do kraja, ispuniti cilj. Srbija je bila favorit protiv Brazila, ali se tim Ratka Rudića jako dobro držao čitavo prvo poluvreme.
Stizali su prednost Fiće, Žileta i društva, a delfini su meč prelomili u trećoj deonici. Rešetali su tada Prlainović, Dule Pijetlović, Stefan Mitrović, Mandić i ponovo Pijetlović i odveli ekipu na četiri gola viška pred poslednjih osam minuta igre – 10:6. Ekipa poput Srbije takvu prednost ne ispušta lako…
Za naš tim po dva puta su pogađali Mandić, Filipović, Pijetlović, Aleksić i Mitrović, a po jednom Ranđelović, Prlainović i Gocić. Odličan je bio i Pijetlović na golu.
Što se Brazilaca tiče, gomez i Perone su bili dvostruki strelci. Karioke su već u fioci, za njih je veliki uspeh meč za bronzu…
A Srbiju sutra čeka Amerika Dejana Udovičića ili Hrvatska… Ko god, ‘ajmo momci po vizu za Rio! Uzgred, tim Dejana Savića će sutra od 20 sati igrati za deveto zlato u ovom takmičenju.
The post SVETSKA LIGA: Delfinu u finalu. Momci, ‘ajmo po vizu za Rio! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaterpolisti Srbije u finalu Svetske lige

Izvor: Akter, 27.Jun.2015

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u finale Svetske lige, pošto je danas u polufinalu u Bergamu pobedila Brazil sa 13:9 (4:3, 1:1, 5:2, 3:3)..Srbija se plasmanom u finale Svetske lige približila na korak od odlaska na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, a na tom putu će joj stajati bolji...

Nastavak na Akter...

'Delfini' sa Hrvatskom u finalu Svetske lige

Izvor: B92, 27.Jun.2015

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u finale Svetske lige, pošto je u polufinalu u Bergamu pobedila Brazil sa 13:9 (4:3, 1:1, 5:2, 3:3)...Srbija se plasmanom u finale Svetske lige približila na korak do odlaska na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, a na tom putu će joj stajati selekcija Hrvatske...Hrvati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.