Izvor: Press, 12.Okt.2018, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STANIJA RANOM ZOROM ODLETELA U AMERIKU NA OPERACIJU: Sve vreme se čula sa Vladimirom, a on otkrio detalje! Evo kakav PLAN ima! (FOTO)

Stanija Dobrojević je zbog svog zdravstvenog stanja morala da napusti rijaliti i otputuje u Ameriku, a njen dečko Vladimir Tomović se oglasio na društvenim mrežama.
Crnogorac je otkrio da je sve vreme na vezi sa svojom devojkom, sa kojom je razmenio i video poziv, pa je izneo sve detalje. Vladimir je već podneo zahtev za >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << vizu kako bi se što pre pridružio Staniji.
 
FOTO: ANA PAUNKOVIĆ
"Pre svega želim da vam se svima zahvalim na podršci koju iz dana u dan pokazujete, a posebno na brizi koju ste pokazali kada je u pitanju Stanijino zdravlje. Hvala vam od srca. Dužan sam da vam kažem da se ona neće oglašavati u medijima. Jutros u 6:15 je odletela za Ameriku. Kako to obično u životu biva, mimoišli smo se. Dokaz da niko nije znao da zbog loših nalaza ona moli da izađe iz rijalitija je i to da sigumo ne bih par sati pre njenog izlaska iz "Zadruge" ja došao u Cmu Goru, već bih je čekao na izlazu", rekao je on i dodao:
 
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM
"Za sve koji pitate da Ii smo se čuli - JESMO. Bili smo na vezi od ponoći do njenog ulaska u avion. Jaka i nasmejana je odletela i svi je sa osmehom na licu očekujemo da se vrati u Srbiju i da nastavi tamo gde je stala kada je rijaliti u pitanju. Na njoj je da se što prie oporavi, a na meni da idem u Američku ambasadu po vizu. P.S. U prilog ovoj priči stiže skrinšot naše komunikacije. Živi mi bili."
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM
Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

Nastavak na Press...






Povezane vesti

MIMOIŠLI SE: Stanija otputovala u Ameriku, Vladimir SLOMLJEN ŠTO SE NISU SRELI, evo šta je na njemu da SADA URADI! (FOTO)

Izvor: Press, 12.Okt.2018

Nije mu lako! . Vladimir Tomović i Stanija Dobrojević započeli su romansu pred milionima gledalaca u rijalitiju "Zadruzi", ali je njihova veza naišla na veliki test....

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.