Rusija uvodi vize za kineske turiste

Izvor: Beta, 01.Feb.2020, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija uvodi vize za kineske turiste

Ruske vlasti saopštile su danas da uvode vize za kineske turiste i da neće izdavati radne vize Kinezima zbog epidemije virusne upale pluća.Na sajtu ruske vlade navodi se da se te mere preduzimaju zbog bezbednosti u zemlji i protiv širenja novog koronavirusa.Ruske vlasti saopštile su u petak da su u Rusiji registrovana dva slučaja virusne upale pluća kod kineskih državljana.Rusija je već tokom nedelje navela da zatvara kopnenu granicu sa Kinom, dugu 4.250 kilometara, i da će pojačati kontrolu na aerodromima.
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija: Vize za turiste iz Kine

Izvor: B92, 01.Feb.2020

Moskva -- Ruske vlasti saopštile su u subotu da uvode vize za kineske turiste i da neće izdavati radne vize Kinezima zbog epidemije virusne upale pluća...Na sajtu ruske vlade navodi se da se te mere preduzimaju zbog bezbednosti u zemlji i protiv širenja novog koronavirusa...Ruske vlasti saopštile...

Nastavak na B92...

Rusija uvodi vize za kineske turiste

Izvor: Danas, 01.Feb.2020

Ruske vlasti saopštile su danas da uvode vize za kineske turiste i da neće izdavati radne vize Kinezima zbog epidemije virusne upale pluća.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.