Pobeda nad Argentincima može da odvede “orlove” u Tokijo!

Izvor: 011vodič.com, 09.Sep.2019, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda nad Argentincima može da odvede “orlove” u Tokijo!

Izabranici Aleksandra Đorđevića u utorak (13:00) biju bitku za polufinale na Mundobasketu. Počinje nokaut faza, u kojoj nema popravnog. Znaju to “orlovi”, koji će, nažalost, posle poraza od Španije, težim putem ka tronu. Srbija ne vodi samo bitku za što bolji plasman, odnosno medalju na svetskoj smotri, već i vizu za Olimpijske igre u Tokiju.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,83 na pobedu Srbije protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Argentine sa henidkepom -12,5.
Kako košarkaši Srbije mogu do Igara? Teoretski, tamo može da ih odvede i samo jedna pobeda u predstojećem delu takmičenja. Naravno, pod uslovom da dođu svi ostali rezultati… Ono što je izvesno, u Tokijo će dve najbolje plasirane evropske selekcije sa Mundobasketa u Kini.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Među osam najboljih na SP ima pet reprezentacija iz Evrope. Iz duela Španija – Poljska, jedna sigurno ostaje bez plasmana. Međutim, ako Francuska izgubio od Amerikanaca, a Australija savlada Čehe, uz to, “orlovi” budu bolji od Argentine, u tom slučaju, ili najboljem scenariju, Srbija će, uz selekciju koja bude bolja u duelu “furije” i Poljaka, već posle četvrtfinala da izbori plasman na Olimpijske igre!
Inače, ovo nije poslednji voz za Tokijo. Biće organizovana četiri kvalifikaciona turnira u Kini. Dakle, postoji i popravni. O njemu sada niko ne razmišlja.


The post Pobeda nad Argentincima može da odvede “orlove” u Tokijo! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Vize,   Olimpijske igre

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.