Ozbiljna mogućnost za ponovno uvođenje viza

Izvor: Danas, 05.Jan.2014, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ozbiljna mogućnost za ponovno uvođenje viza

Aktuelne najave mogućeg ukidanja bezviznog režima Srbije sa EU zbog povećanog broja lažnih azilanata do sada su najozbiljnije, jer dolaze u trenutku kada 9. januara stupa na snagu izmenjena regulativa EU o tom pitanju, kažu za Danas poslanica Evropskog parlamenta Tanja Fajon i izvršni direktor Grupe 484 Vladimir Petronijević.
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sve realnija opcija: Uskoro „kreće“ mehanizam za vraćanje viza

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jan.2014, 00:22

Za nekoliko dana u EU stupa na snagu zaštitni mehanizam kojim se predviđa mogućnost suspenzije bezviznog režima, a najave mogućeg ukidanja bezviznog režima zbog povećanog broja lažnih azilanata do sada su najozbiljnije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ponovno uvođenje viza ozbiljna mogućnost

Izvor: Telegraf.rs, 06.Jan.2014

Kada se budu pojavili zvanični podaci o broju tražioca azila, Srbija će sigurno biti u vrhu zemalja, a problem lažnih azilanata ne može se rešiti bez razumevanja EU i njenih članica

Nastavak na Telegraf.rs...

Kacin: Bez panike, vize neće biti vraćene, zasad

Izvor: Press, 06.Jan.2014

“Ne želim da plašim građane Srbije i bez preke potrebe širim bojazan u društvu”, poručio je Kacin u izjavi za Tanjug povodom strahovanja da bi nakon 9. januara, kada na snagu stupa takozvani zaštitni mehanizam koji omogućava privremenu suspenziju bezviznog režima za zemlje iz kojih dolaze...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.