Orlići u Nižnjem Novgorodu traže vizu za EURO

Izvor: B92, 11.Sep.2018, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlići" u Nižnjem Novgorodu traže vizu za EURO

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije na korak je od plasmana na U21 Evropsko prvenstvo – konačni korak mogla bi da napravi u Nižnjem Novgorodu.

Tim Gorana Đorovića su impresionirali sa sedam pobeda u prvih sedam mečeva u Grupi 7, što im je donelo pet bodova više u odnosu na prvog pratioca Rusiju.

To znači da bi pobedom u Nižnjem Novgorodu "Orlići" dva kola pre kraja kvalifikacija izborili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mesto na EP koje će se 2019. igrati na Apeninskom poluostrvu.

Veliki adut mladog srpskog tima je što nije pod imperativom pobede, jer bi i čak u slučaju poraza imao i dalje sve karte u svojim rukama jer bi ga i pobeda nad Austrijom u narednoj rundi vodila na EURO.

Neizvestan je nastup sjajnog napadača Ajntrahta Luke Jovića koji je zbog zubobolje propustio pobedu nad Makedonijom u petak.

Duel Rusije i Srbije počinje u 19 časova po našem vremenu.
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.