Izvor: Blic, 16.Jan.2017, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas u Kinu bez viza

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije saopštilo je danas da je stupio na snagu sporazum sa Kinom o ukidanju viza, po kome će građani dve zemlje moći da putuju i borave na teritoriji druge zemlje do 30 dana bez viza.

"Sporazum između Vlade Republike Srbije i Vlade Narodne Republike Kine o ukidanju viza na obične pasoše, stupio je na snagu 15. januara 2017. godine," navodi se u saopštenju.

Prema Sporazumu, državljani Republike Srbije i Narodne Republike Kine moći će da borave ili tranzitiraju na teritoriji dve zemlje do 30 dana od datuma prvog ulaska u zemlju, dodaje Ministarstvo.
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od danas bez viza: Kinezi u Srbiju, mi u Kinu

Izvor: Mondo, 16.Jan.2017

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije saopštilo je da je stupio na snagu sporazum sa Kinom o ukidanju viza, po kojem će građani dve zemlje moći da putuju i borave na teritoriji druge zemlje do 30 dana bez viza...Foto: AP Photo/ Andy Wong.."Sporazum između Vlade Republike Srbije i Vlade Narodne Republike...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.