Izvor: Nezavisne Novine, 14.Dec.2011, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nović: Prijeti otkazivanje bezviznog režima

BANjALUKA - Ministar civilnih poslova BiH Sredoje Nović rekao je danas da bi se zbog onih koji opstruišu usvajanje zakona o ličnoj karti i zakona o prebivalištu i boravištu građana iz političkih razloga BiH mogla naći u situaciji da na kraju 2012. godine njenim građanima bude ukinut bezvizni režim sa EU.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IDDEEA - snažna agencija koju niko ne osporava

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Dec.2011

BANjALUKA - Agencija za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka BiH (IDDEEA) jedan od svijetlih primjera u kojem je BiH zajedno s entitetima dobila snažnu agenciju koju niko ne osporava, koja je znala, umjela, imala cilj i došla do velikih rezultata, rekao je danas ministar civilnih...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.