Mutu ponovo u akciji: Rumun došao pijan po vizu, pretio osoblju...

Izvor: Sportal.rs, 14.Okt.2014, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mutu ponovo u "akciji": Rumun došao pijan po vizu, pretio osoblju...

Adrijan Mutu se ne smiruje. Bivši napadač Čelsija nije uspeo da dobije vizu jer je vidno pijan pretio osoblju u indijskoj ambasadi u Bukureštu, prenose strani mediji. Podsetimo, Mutu je potpisao tromesečni ugovor sa Puneom iz indijske Super lige, ali je njegov transfer u Aziju odložen zbog ovog incidenta.

Ovo nije prvi put da Mutu pravi probleme jer je 2004. godine dok je igrao za Čelsi utvrđeno da je pozitivan na kokain, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << a pao je na doping testu i dok je nosio dres Fiorentine. U Firenci je optužen i za napad na konobara, a u Francuskoj se teretio da je uz pretnju korzikanske mafije hteo da iznudi potpis svom poslovnom partneru.

Takođe, Mutu i njegov reprezentativni saigrač Tamaš imali su problema kada su viđeni da u jednom od barova konzumiraju alkohol.

Pune u utorak igra prvi meč novoformirane indijske lige i to protiv Delhija čiji dres nosi legendarni Alesandro Del Pjero.

(Tekst: Nemanja Banović, foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Mutu, baš ga pretera

Izvor: Mondo, 14.Okt.2014

Jedan od najpoznatijih rumunskih fudbalera dogovorio prelazak u Indiju, ali mu je transfer propao jer se nedolično ponašao u ambasadi te zemlje..Foto: Guliver/Getty images/Mario Carlini /Iguana..Adrijan Mutu je na dotakao dno! Fudbaler, koji se već godinama bori sa porocima, opet je napravio glupost...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.