Muški četverac izborio plasman na OI

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2011, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muški četverac izborio plasman na OI

SEGEDIN -

Srpski kajak četvorosed K-4 na 1.000 metara u sastavu Milenko Zorić, Ervin Holpert, Aleksandar Aleksić i Dejan Terzić obezbedio je učešće na Olimpijskim igrama, pošto se danas plasirao u finale prvenstva sveta u Segedinu.

Srpski četverac je u trećoj kvalifikacionoj grupi zauzeo drugo mesto iza Mađarske, sa rezultatom 3:06,422 što je bilo dovoljno da uđe u finale i obezbedi učešće na Olimpijadi u Londonu.

Ovo je druga >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << olimpijska viza za Srbiju posle uspeha ženskog četvoroseda.

Srpski dvojac u K-2 za žene na 500 metara u sastavu Renata Major-Kubik i Marta Tibor plasirao se u B finale, pošto su u polufinalnoj trci zauzele šesto mesto u vremenu 1:55,276.

Miroslav Molnar je u trci K-1 na 500 metara izborio plasman u C finale jer je u četvrtoj polufinalnoj grupi zauzeo osmo mesto u vremenu 1:54,071.

Danas posle podne Srbija će u finalu imati dva predstavnika.

U disciplini K-1 na 1.000 metara nastupiće Marko Tomićević, koji mora da bude najmanje osmi od devet učesnika kako bi obezbedio olimpijsku vizu za London, a finalu će se takmičiti i naše žene u K-4 na 1.000 metara.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Četverac u Segedinu doveslao do Londona

Izvor: Sportal.rs, 19.Avg.2011

Posle dama i istorijskog uspeha za srpski kajak i kanu, plasman na Olimpijske igre obezbedio je i muški četverac u sastavu Milenko Zorić, Ervin Holpert, Aleksandar Aleksić i Dejan Terzić.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.