Mladost: Ispunjeni svi uslovi za evro licencu, velika zahvalnost Vićentiju Petroviću i Milovanu Đoriću

Izvor: MozzartSport.com, 18.Maj.2017, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladost: Ispunjeni svi uslovi za evro licencu, velika zahvalnost Vićentiju Petroviću i Milovanu Đoriću

Po svemu sudeći, na leto Evropa u Lučanima

Evropska viza je izborena na terenu, ali još stoji znak pitanja nad izlaskom Mladosti na međunarodnu scenu. Ipak, dan posle istorijskog uspeha ekipe Nenada Milovanovića iz Lučana uveravaju da su otklonjene i poslednje administrativne prepreke za dobijanje evropske licence.

Mada će konačnu odluku o tome doneti Fudbalski savez Srbije. Ipak, predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kluba Vladimir Đorđević veliki je optimista.

"Konačno smo otklonili sve nedostatke vezane za dobijanje evro licence. Danas smo imali uspešne pregovore i uspeli da odblokiramo račun kluba. Veliku zahvalnost dugujemo gospodinu Vićentiju Petroviću, čiji je otac osnivač našega klub, zbog toga što je imao razumevanja za FK Mladost i u godini kada slavimo jubilej 65 godina postojanja, značajno doprineo da do deblokade računa dođe. Takođe, veoma smo zahvalni i gospodinu Milovanu Đoriću, koji je posredovao u pregovorima i dao veliki doprinos u njihovom pozitivnom rešavanju. Mogu da izrazim veliko zadovoljstvo onim što je urađeno i obzirom da više ne postoji niti jedna prepreka za dobijanje evro licence, iskreno se nadam  da će na žrebu za prvo kolo Kvalifikacija UEFA Lige Evrope, na jednoj od pločica stajati i ime Mladosti iz Lučana", kaže Đorđević.

Potvrdu njegovih reči trebalo bi da dobijemo 24. maja kada će Komisija FSS razmatrati žalbe Mladosti, Vojvodine i Radničkog iz Niša.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.