Mihajlović: Cilj liga Evrope

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jul.2011, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Cilj liga Evrope

Trener Fiorentine Siniša Mihajlović veruje da, ukoliko ekipa bude kompletna, italijanski tim može do vize za Evropu, a što se tiče njegovog prelaska u Inter Mihajlović kaže da mu je savest čista.

"Već sam sve rekao, imam čistu savest. Bio sam veoma iskren, poštovao sam svakoga", kaže srpski trener, a potom se osvrće na ciljeve u novoj sezoni.

"Sada smo kompletni, ciljamo šesto ili sedmo mesto, želimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Ligu Evrope. Imam plan da igramo 4 - 3 - 1 - 2, ali za to nam je potreban igrač tipa Akvilanija", kao da najavljuje poteze kluba u prelaznom roku Siniša Mihajlović.

"Malo smo statični u prelaznom roku, ali krećemo se napred, moramo prvo neke igrače da prodamo. Ciljamo Ligu Evrope, znam da navijači nisu optimisti, ali mi u klubu jesmo.", dodaje Mihajlović.

Novinare zanima kako je Jovetić.

"Dobro je, oporavio se, ne treba da žuri. Biće spreman, od njega tražim da se ne povredi", rekao je Mihajlović.

Njegov sadašnji klub je podigao glas protiv činjenice da je Inter preživeo "farsopoli" i da su sklonjeni dokazi koji se tiču njihovog pritiska na sudije.

"Skudeto iz 2006? Ja računam da sam ga osvojio", poručio je Siniša koji je tu titulu osvojio administrativnim putem.

Na kraju je otkrio da Fiorentina neće izbacivati loptu kada je igrač na zemlji.

"Gledao sam utakmice LŠ između Junajteda i Čelsija. Za 180 minuta nisam video da je lekar ušao na teren. Od sada kada je protivnik na zemlji mi nećemo izbacivati loptu, kao ni kada je naš igrač na zemlji. Bio sam igrač i sam sam se bacao na travu, ali hajde da prekinemo sa tim stvarima", predlaže Miha.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.