Kalameprović optimista u pogledu vizne liberalizacije

Izvor: S media, 08.Jun.2009, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalameprović optimista u pogledu vizne liberalizacije

Ministar unutrašnjih poslova Jusuf Kalamperović optimista je u pogledu napretka Crne Gore u ispunjaanju uslova za viznu liberalizaciju, o čemu će, kako je najavio, u četvrtak u Briselu obavestiti predstavnike Evropske komisije u Briselu.

“Obavestićemo ih šta smo u medjuvremenu uradili i šta ćemo učiniti i do kada u narednom periodu“, kazao je ministar.

Kalamperović kaže da je optimista, posebno nakon izjave potpredsednika Evropske komisije Žaka Baroa >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << o mogućnosti ukidanja viza za Crnu Goru, Srbiju i Makedoniju, preneli su podgorički mediji

Ministar veruje da bi vizna liberalizacija za Crnu Goru mogla stupiti na snagu do kraja godine.

„Vjerujemo u to. Mi ne donosimo o tome odluku, ali na osnovu izveštaja i razgovora koji imamo, optimista sam“, kazao je Kalamperović.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.