Izvor: Glas javnosti, 21.Jun.2010, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić i Amorim potpisali dva sporazuma i memorandum

BEOGRAD) - Ministri spoljnih poslova Brazila i Srbije Selso Luiz Nunes Amorim i Vuk Jeremić potpisali su u Beogradu dva sporazuma - o ukidanju viza na diplomatske i službene pasoše i o ukidanju viza za građene Brazila i Srbije, kao i memorandum o razumevanju između dve zemlje o političkim konsultacijama na različitim nivoima saradnje.

Dvojica ministara su izrazili >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << su u razgovoru zadovoljstvo zbog dobrih i prijateljskih odnosa dve zemlje.

Kako je rečeno na konferenciji za novinare, Amorim, koji boravi u jednodnevnoj poseti Beogradu, i Jeremić razgovarali su o saradnji na različitim nivoima, naročito kada je reč o ekonomiji, ali i o saradnji u oblasti kulture, sporta i odbrane.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.