Jednostavnije i jeftinije do neuseljeničke vize za SAD

Izvor: NaDlanu.com, 03.Dec.2012, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jednostavnije i jeftinije do neuseljeničke vize za SAD

BEOGRAD, 3. decembra 2012. (Beta) - Ambasada SAD u Beogradu će od 7. decembra pojednostaviti sistem zakazivanja razgovora za dobijanje neuseljeničkih viza, a troškovi podnošenja viznih zahteva će se smanjiti, rečeno je u ponedeljak novinarima u ovoj ambasadi.

BEOGRAD, 3. decembra 2012. (Beta) - Ambasada SAD u Beogradu će od 7. decembra pojednostaviti sistem zakazivanja razgovora za dobijanje neuseljeničkih viza, a troškovi podnošenja viznih zahteva će se smanjiti, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << rečeno je u ponedeljak novinarima u ovoj ambasadi.Američki konzul Melani Rubenstejn (Melanie Rubenstein) je rekla da će procedura zakazivanja biti pojednostavljena uvodjenjem novog onlajn servisa serbia.usvisa-info.com, kojim će se takodje pojednostaviti plaćanje.Podnosioci zahteva za privremene vrste viza - turističke, poslovne i studentske - neće više morati da plaćaju PIN broj da bi zakazali razgovor ili dobili potrebne informacije, a neće više morati ni da plaćaju naknadu za kurirsku dostavu pasoša DHL-om.Umesto njih, plaćaće - uz standardnu taksu za obradu viznog zahteva - samo još jednu, jedinstvenu taksu koja će pokrivati sve troškove zakazivanja, obrade zahteva i kurirske službe.Time će se ukupna cena podnošenja viznog zahteva smanjiti.
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.