Indonezija ukinula vize za turiste iz Srbije

Izvor: Danas, 13.Apr.2016, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indonezija ukinula vize za turiste iz Srbije

Beograd - Indonezija je ukinula vize državljanima Srbije, kao i građanima još 168 zemalja u svetu, nakon što je dokument o novim propisima 10. marta potpisao predsednik DŽoko Vidodo, saopšteno je iz ambasade te mnogoljudne države u Jugoistočnoj Aziji.

Indonezija sa preko 255 miliona ljudi na više od 6.000 nastanjenih ostrva ima obilje prirodnih bogatstava. NJena privreda je 16. u svetu, a bogatstvo, raznolikost prirode i kultura čini je sve atraktivnijom za turiste, zbog čega su vlasti rešene da razvijaju tu industriju. Prema postavljenim ciljevima, broj turista bi sa sadašnjih 10,4 miliona godišnje do 2019. godine trebalo da se udvostruči.
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Indonezija dostupnija srpskim turistima

Izvor: DobreVesti.rs, 14.Apr.2016, 10:04

BEOGRAD - Indonezija je ukinula vize državljanima Srbije, saopšteno je iz ambasade te mnogoljude države u Jugoistočnoj Aziji. Srbija je navedena među 169 zemalja u svetu kojima je od 10. marta ukinuta viza pošto je predsednik Indonezije Đoko Vidodo potpisao dokument o novim propisima za ulazak...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.