Gof: Dug je put do cilja, srećna sam što sam u polufinalu

Izvor: B92, 05.Sep.2023, 23:20

Gof: Dug je put do cilja, srećna sam što sam u polufinalu

Koko Gof je bez velikih problema izvadila vizu za polufinale US Opena.

Izgubila je samo dva gema protiv Jelene Ostapenko u 68 minuta igre, 6:0, 6:2.

"Sjajan osećaj, toliko sam srećna. Prošle godine izgubila sam u četvrtfinalu. Želela sam da budem bolja ove godine. Naravno, još je dug put, ali srećna sam i spramna da radim naporno za naredni meč", izjavila je Gof posle meča u razgovoru sa Lindzi Devenport.

Kaže i da je bila oprezna od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << početka do kraja sa teniserkom iz Rige.

"Uopšte nisam bila samouveremana, čak i na meč lopti. Znala sam da ima takvu igru da uvek može da okrene. Teško je igrati protiv nje, ne možete da budete uvek agresivni. Pokušavala sam kad god sam mogla, ali osnovni cilj mi je bio da vraćam lopticu duboko".

Imala je odličnu defanzivu.

"Kažu da vam odbrana donosi pobede. To nije uvek slučaj, ali dobro je da imaš obe stvari. Defanziva je bila tu, napredujem i sa ofanzivom, mislim da dobro pravim tu traniuzciju u igri", smatra Koko.

Pitali su je i da li će menjati rutinu pred polufinale i raditi na nekim stvarima.

"Ne znam, nisam pričala sa timom, imam i dublove. Danas sam igrala dobro, nekad ne želite da menjate bilo šta. Videću posle kakav je plan. Ovo mi je ubedljivo najbrži meč, možda ću morati da se vratim na teren i radim još malo treninga", zaključila je Amerikanka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.