Ejmi Vajnhaus odbijena viza za festival u SAD

Izvor: Blic, 09.Mar.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ejmi Vajnhaus odbijena viza za festival u SAD

Američki zvaničnici su odbili da izdaju vizu britanskoj pevačici Ejmi Vajnhaus jer je prošle nedelje protiv nje podignuta optužnica za fizički napad na jednu obožavateljku, prenosi britanski "Telegraf".



Problematična pevačica neće moći da nastupi na velikom kalifornijskom festivalu Koačela u aprilu na kojem će nastupiti zvezde poput >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Pola Makartnija, Morisija i "Kilersa" i na kojem se očekuje oko 75.000 posetilaca.

Ejmi je optužena je da je 26. septembra 2008. godine udarila obožavateljku u jednom kafiću u Londonu, a trebalo bi da se pojavi na sudu u Londonu 17. marta.

"Ejmi se neće pojaviti na Koačeli ove godine zbog aktuelnih problema sa zakonom", rekao je predstavnik za štampu poznate pevačice, koja je navodno teško prihvatila ovu odluku vlasti.

Ovo nije prvi put da je Ejmi sprečena da izvodi u SAD zbog problema sa vizom. Prošle godine ona se nije pojavila na dodeli "Gremi" nagrada, ali je otpevala dve pesme koje su prikazane direktno preko satelita.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.