Drama na Filipinima: Jeleni ne daju da dovede bratanicu u Srbiju! (foto)

Izvor: Svet, 11.Feb.2016, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama na Filipinima: Jeleni ne daju da dovede bratanicu u Srbiju! (foto)

Rediteljka Jelena Golubović preživljava pravu dramu na Filipinima, jer joj ne dozvoljavaju da sa sobom povede pastorku rođenog brata Uroša za Srbiju.
Naime, Jelenin brat oženjen je Filipinkom Meri Grejs, koja pored njihove ćerke Izabele ima devojčicu iz prvog braka Paolinu Angelu Koprado. Kako devojčica već deset godina živi sa bakom na Filipinima, Jelena i Meri već godinama pokušavaju da okupe porodicu i žive svi zajedno u Srbiji.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kako saznajemo, i ovog puta je nastao problem jer mala Paolina nije dobila odgovor za vizu, zapravo uopšte nije ubačena u sistem MUP-a Srbije.
Zbog ovakve greške Golubovićeva je potpuno poludela i našoj ambasadi u Džakarti napisala nekoliko mejlova u kojima im između ostalog preti da će o svemu obavestiti ministra Ivicu Dačića.
Srećna porodica trebalo bi da se prekosutra ukrca na avion za Beograd što se očigledno neće dogoditi. U zagrljaj rediteljkinog brata Uroša ni ovog puta neće doći pastorka, koju je rastužila vest da se mora rastati od mame i sestre.


Glavni razlog Jeleninog boravka na Filipinima je bio da pomogne porodici kako bi se okupili svi zajedno. Da pomogne…
Posted by Jelena Golubovic on Thursday, 11 February 2016

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Drama na Filipinima: Jeleni ne daju da dovede bratanicu u Srbiju! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2016

Rediteljka Jelena Golubović preživljava pravu dramu na Filipinima, jer joj ne dozvoljavaju da sa sobom povede pastorku rođenog brata Uroša za Srbiju...Naime, Jelenin brat oženjen je Filipinkom Meri Grejs, koja pored njihove ćerke Izabele ima devojčicu iz prvog braka Paolinu Angelu Koprado. Kako...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.