Dogovor o slobodnoj trgovini

Izvor: Kurir, 16.Maj.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovor o slobodnoj trgovini

BEOGRAD - Građanima Srbije i dalje će za odlazak u zemlje EU biti neophodne vize, ali za utehu uskoro možemo očekivati da EU počne s primenom Prelaznog trgovinskog sporazuma. Naime, na sledećoj sednici Saveta ministara spoljnih poslova EU na našoj strani imaćemo i Veliku Britaniju, koja će uticati na glavnog tužioca Haškog tribunala Serža Bramerca da rečnik njegovog izveštaja bude takav da se može shvatiti kao "puna saradnja".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Dnevnik: Uskoro Prelazni sporazum sa EU

Izvor: Mondo, 15.Maj.2009, 12:37

Uslov za početak ratifikacije Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju ostaje hapšenje Ratka Mladića, ali će se izveštaj haškog tužioca Serža Bramerca oceniti kao dovoljan za početak primene Prelaznog sporazuma o trgovini sa Srbijom, rekao je za Dnevnik diplomatski izvor iz jedne države članice...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.