Dobar napredak ka belom šengenu

Izvor: Danas, 26.Jan.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobar napredak ka belom šengenu

Srbija dobro napreduje pri ispunjavanju „zadataka“ iz mape puta, predate u maju 2008, ali posao još nije završen - kaže Miroslav Luci, ambasador Republike Slovenije u Beogradu u razgovoru za Danas. Prema njegovim rečima, po završetku tog posla, Evropska unija će morati da primeni odluku o ukidanju viza, što će verovatno trajati nekoliko meseci.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Luci: Posao još nije završen

Izvor: B92, 27.Jan.2009, 03:37

Miroslav Luci (FoNet)..Beograd -- Srbija dobro napreduje pri ispunjavanju zadataka iz mape puta predate prošlog maja, ali posao još nije završen, izjavio je slovenački ambasador Miroslav Luci... On je za list Danas rekao da će Evropska unija po završetku tog posla morati da primeni odluku o ukidanju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.