Devojka iz Niša očarala Amerikance: Rijaliti šou joj je promenio život iz korena FOTO

Izvor: B92, 19.Nov.2023, 16:52

Devojka iz Niša očarala Amerikance: Rijaliti šou joj je promenio život iz korena FOTO

Miona Bel je devojka iz Niša koja se proslavila u američkom rijaliti programu "90 Day Fiancé".

Rijaliti program prati živote parove, gde jedan od njih ima ili bi trebalo da dobije K-1 vizu. Ova specifična viza dostupna je samo za američke državanje čiji partneri ili partnerke su stranci, a stiče se bračnim ugovom.

Tako je i Miona bila deo ovog programa, ali i njen verenik, inače član grupe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Black Serbs", Džibri kog je upoznala dok je on bio na turneji širom Srbije sa svojim bendom.

Ubrzo je njihova veza prerasla u nešto vše, a Džibri i Miona su u početku živeli sa njegovim roditeljima i imali su rok od 90 dana da se venčaju.

Iako je našla ljubav svog života, Miona se suočavala sa brojnim preprekama. Živela je sa roditeljima svog verenika koji nisu odobravali njihovu vezu.

Atraktivna Nišlijka je uspela da se izbori sa svim predrasudama, te je bila istrajna u odluci da se uda za svog voljenog.

A kako je danas?

Nakon što se udala za svog voljenog Džibrija, Miona je pokrenula sopstveni biznis. Izrađuje umetke za kosu i aktivna je članica društvenih mreža.

Osim što na Instagramu reklamira svoje proizvode, Miona neretko objavljuje i svoje atraktivne fotografije koje prikazuju bujne grudi i obline.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.