Carinici osujetili krijumčarenje 12 dijagnostičkih aparata |

Izvor: 011vodič.com, 14.Jun.2020, 21:43

Carinici osujetili krijumčarenje 12 dijagnostičkih aparata |

Carinici na graničnom prelazu Horgoš, sa Mađarskom, sprečili su 29. februara pokušaj krijumčarenja 12 dijagnostičkih aparata, čija je vrednost skoro 900.000 dinara, saopštila je danas Uprava carina.
Prekršaj je otkriven tokom kontrole automobila slovačkih registarskih oznaka, kojim je na relaciji Bratislava – Kovačica putovalo petoro državljana Srbije, koji imaju slovačke radne i boravišne vize.
Detaljnom kontrolom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na podu ispod kofera i torbi pronađeni su novi uređaji za merenje električnih impulsa biološki aktivnih zona koje nose informacije o stanju tkiva i organa, navodi se u saopštenju.Ti aparati koriste se u spa centrima, holističkim i nutricionističkim ordinacijama.
Protiv 55-godišnjeg vozača iz Kovačice podneta je krivična prijava zbog nedozvoljene trgovine.
Krijumčarena roba i automobil su zadržani.


The post Carinici osujetili krijumčarenje 12 dijagnostičkih aparata | appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Sprečen šverc kineske robe vredne dva miliona dinara |

Izvor: 011vodič.com, 14.Jun.2020

Carinici su na prelazu Batrovci sprečili pokušaj šverca robe kineskog porekla, vredne oko dva miliona dinara, saopšteno je danas.  . Prekršaj je otkriven 27. februara tokom kontrole autobusa sa registarskim oznakama Sremske Mitrovice koji je saobraćao na liniji Beograd – Zagreb. . Carinici...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.