Britanci predstavljaju Chevening stipendiju

Izvor: juGmedia, 11.Avg.2015, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanci predstavljaju Chevening stipendiju

NIŠ – Predstavnici Ambasade Velike Britanije prezentovaće u Media centru u četvrtak u 12 časova Chevening (Čivning) stipendiju, koju finansira Foreign and Commonwealth Office.

Jednogodišnje master studije, koje finansira britanska vlada, pomogle su mnogim liderima u oblasti biznisa, politike, medija, građanskog društva i kulture u Srbiji da unaprede svoju karijeru. Chevening stipendija pokriva školarinu, troškove potrebne literature, putovanja i britanske >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << vize, kao i mesečnu nadoknadu za druge životne izdatke.

Prijavljivanje za stipendije traje do 3. novembra ove godine. Kandidati moraju biti visokoobrazovani državljani Republike Srbije, a starosna granica ne postoji.

Prioritetne oblasti stipendija za akademsku godinu 2016/17. su: reforma pravnog sistema, ekonomija, zaštita konkurencije i reforma energetskog sektora, ljudska i manjinska prava, reforma javne uprave i sprečavanje konflikata i postkonfliktno pomirenje.

Više o stipendiji i kriterijumima za prijavljivanje govorićeDžeremi Lang, drugi politički sekretar, šef Trgovinskog odeljenja u Ambasadi Velike Britanije i Zvezdana Crnogorac, Ambasada Velike Britanije

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Prezentacija britanskih stipendija za master studije

Izvor: JužneVesti.com, 11.Avg.2015

Stipendija "Čivning" za jednogodišnje master studije britanske Vlade biće predstavljena u Nišu u četvrtak 13. avgusta u 12 sati u Media centru...Stipendija pokriva školarinu, troškove literature kao i mesečnu naknadu za životne izdatke za biznis, medijske, političke, kulturne i građansko-društvene...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.