Bobić: Ukidanje viza -rezultat dugoročnog rada!

Izvor: S media, 30.Nov.2009, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobić: Ukidanje viza -rezultat dugoročnog rada!

Generalni sekretar Evropskog Pokreta Srbije izjavila je za Radio S da je ovaj pokret veoma zadovoljan donošenjem odluke da se građanima Srbije ukinu vize za putovanje u zemlje Evropske Unije.

Nakon što je Srbiju obradovala lepa vest da građani konačno mogu da putuju bez viza u zemlje šengenskog sporazuma, Radio S je kontaktirao Evropski pokret Srbije. Maja Bobić, generalni sekretar EP izjavila je za >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << našu medijsku kuću da je ovaj pokret veoma zadovoljan donošenjem ovakve odluke.



Građanima ubuduće neće biti potrebna viza za kraći boravak u zemljama koje su u šengenskom sporazumu,ne samo članice Evropske Unije, rekla nam je Bobić.

-To je rezultat jednog dugoročnog i ozbiljnog rada i Vlade Srbije i civilnog društva u ozbiljnim reformama u zaista važnim i zahtevnim oblastima kao što su pravosuđe i borba protiv korupcije, ali i u drugim važnim poslovima.To je prvi konkretan korak koji će osetiti građani Srbije, kaže generalni sekretar Evropskog pokreta za Radio S.



Jelena Kostadinović

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.