Bez viza tek na proleće?

Izvor: Mondo, 23.Jun.2009, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez viza tek na proleće?

Ambasador Švedske izrazio uverenje da će građani Srbije od sledećeg proleća putovati bez viza u zemlje EU, iako je ranije bilo govora da će vize biti ukinute od Nove godine. Oli Ren izjavio da Brisel traži rešenje za Srbiju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ren: EU traži način da deblokira Prelazni sporazum

Izvor: EMportal, 23.Jun.2009

Komesar Evropske unije za proširenje Oli Ren izjavio je da Brisel i dalje pokušava da nađe način da deblokira Prelazni sporazum SrbijaEU.

Nastavak na EMportal...

EU traži način da odblokira sporazum sa Srbijom

Izvor: S media, 23.Jun.2009

Evropski komesar za proširenje Oli Ren izjavio da Brisel i dalje pokušava da nadje način da deblokira Privremeni trgovinski sporazum Srbije i Evropske unije. .."Imali smo iscrpnu debatu o tome prošlog ponedeljka u Luksemburgu, na sastanku Saveta EU. Kontakti će biti nastavljeni i videćemo na koji...

Nastavak na S media...

Švedski ambasador u Srbiji: Bez viza početkom 2010.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2009

BEOGRAD - Ambasador Švedske u Srbiji Nils Krister Bringeus izjavio je danas da očekuje da će odluka o ukidanju viza za građane Srbije za EU stupiti na snagu početkom iduće godine i da je proširenje Unije važan projekat i ključ stabilnosti, napretka i mira i da bi sve zemlje zapadnog Balkana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.