BRITISH COUNCIL: Program stipendiranja žena u STEM naukama

Izvor: DobreVesti.rs, 10.Feb.2024, 22:58

BRITISH COUNCIL: Program stipendiranja žena u STEM naukama

Program British Council pod nazivom Žene u STEM-u obezbeđuje stipendije za talentovane naučnice da steknu magistarske kvalifikacije u Velikoj Britaniji, podstičući uspeh u karijeri na globalnom nivou.

 
Ove godine program dodeljuje 25 stipendija u 12 zemalja, uključujući Srbiju, pružajući pristup raznovrsnom spektru kurseva, sa sveobuhvatnim pogodnostima kao što su pokrivanje pune školarine, mesečne stipendije za život, povratnih letova u Veliku Britaniju i naknada za vizu i zdravstveno osiguranje.
 
Povodom Međunardnog dana žena i devojaka u nauci, Britsch Council u Srbiji je objavio četvrtu godinu za redom stipendije u okviru programa Žene u STEM-u koji daje talentovanim naučnicama...
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Osnaživanje žena u STEM naukama: Program stipendiranja British Council-a otvara vrata obrazovanju na svetskom nivou

Izvor: JUGpress.com, 11.Feb.2024, 19:34

BEOGRAD..Program British Council-a pod nazivom Žene u STEM-u obezbeđuje stipendije za talentovane naučnice da steknu magistarske kvalifikacije u Velikoj Britaniji, podstičući uspeh u karijeri na globalnom nivou. Ove godine program dodeljuje 25 stipendija u 12 zemalja, uključujući Srbiju, pružajući...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.