Ana Dabović vas zove, podržite Lavice! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2020, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Dabović vas zove, podržite "Lavice"! (video)

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije će od šestog februara igrati kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske igre.

Srbija i Beograd su uspeli da dobiju organizaciju kvalifikacionih turnira u muškoj i ženskoj konkurenciji, te će naši reprezentativci i reprezentativke imati podršku sa tribina u pokušaju da se domognu vize za Tokio.

Naše košarkašice će se od šestog februara boriti za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odlazak u Japan, smeštene su u grupu zajedno sa selekcijama Nigerije, Mozambika i SAD.

Na prvu žreb deluje zastrašujuće, ali su Amerikanke kao prvakinje sveta obezbedila svoju vizu, pa će se izabranice Marine Maljković boriti za jedno od preostala dva mesta, što nas stavlja u dobru poziciju.

Turnir počinje šestog februara u dvorani "Aleksandar Nikolić", prvi meč naše košarkašice igraju u četvrtak od 20h protiv SAD, pre toga turnir otvaraju Nigerija i Mozambik u 17h.

KSS je na svom "Youtube" kanalu objavio video u kojem Ana Dabović poziva navijače da u što većem broju dođu u dvoranu "Pionir", pogledajte ga u nastavku.

Naše košarkašice su bez sumnje zaslužile maksimalnu podršku, pa neka tribine budu pune!

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.