Izvor: Beta, 16.Apr.2021, 10:50

Zidjin motiviše radnike - raspisan literarni konkurs za najbolju priču

Kompanija Zidjin Srbija (Serbia Zijin Copper) raspisala je literarni konkurs na kojem mogu da učestvuju svi radnici tog preduzeća a autori tri najbolja rada dobiće i novčane nagrade.Kako se navodi u pozivu koji je dostavljen zaposlenima, konkurs je raspisan pod nazivom "Zidjin i ja", a od dobrovoljaca se očekuje da napišu literarni sastav, odnosno "Zidjin priču".Cilj konkursa je, kako je obrazloženo, "unapredjenje nivoa kulture preduzeća i neprekidnog duha Zidjina", kako bi se podstakao entuzijazam zaposlenih da "vole kompaniju i svoj posao" i da bi se "sveobuhvatno promovisao razvoj kompanije u savremenom dobu".Tri najbolja literarna rada biće nagradjena sa 15.000, 10.000, odnosno 5.000 dinara.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

„Ziđin i ja“ – kompanija raspisala literarni konkurs za zaposlene

Izvor: N1 televizija, 16.Apr.2021

Kompanija Ziđin Srbija raspisala je literarni konkurs na kojem mogu da učestvuju svi radnici tog preduzeća, a autori tri najbolja rada dobiće i novčane nagrade.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.