Žena sletela u provaliju kod Prijepolja: Celu noć bila zaglavljena FOTO

Izvor: B92, 13.Dec.2023, 11:28

Žena sletela u provaliju kod Prijepolja: Celu noć bila zaglavljena FOTO

Prava drama odigrala se na lokalnom putu koji spaja selo Kosatica sa Prijepoljem kada je žena J.F. sletela sa puta u provaliju.

Ona je čitavu noć provela zaglavljena i povređena u svom automobilu, a pripadnici policije pronašli su je tek sledećeg dana. Odmah je hospitizovana u prijepoljskoj bolnici.

"Ona je prilikom udesa zadobila povrede ruke. Nakon opservacije u prijepoljskoj bolnici puštena je na kućno lečenje i stabilnih vitalnih parametara", potvrđeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za RINU u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Automobil povređene žena završio je na samo par metara od vode, prevrnut na krov i poprilično smrskan.

"Ovo je prava sreća da je prošla sa lakšim povredama, Bog sami je sačuvao. Ovaj dan može da slavi i kao drugi rođendan", dodaju meštani Kosatice.

Ženin nestanak prvi je prijavio suprug kada se nije pojavila na poslu u trećoj smeni gde se i uputila iz sela Kosatica.

Ispostavilo se da je na putu doživela saobraćajnu nezgodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.