Izvor: Blic, 13.Dec.2023, 11:01

"BOG JU JE SPASIO" Strašni detalji nesreće kod Prijepolja: Kolima sletela sa puta u provaliju, pa celu noć bila ZAGLAVLJENA u vozilu (FOTO)

Prava drama odigrala se na lokalnom putu koji spaja selo Kosatica sa Prijepoljem kada je žena J.F. sletela sa puta u provaliju. Ona je čitavu noć provela zaglavljena i povređena u svom automobilu, a pripadnici policije pronašli su je tek sledećeg dana. Odmah je hospitizovana u prijepoljskoj bolnici.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Žena sletela u provaliju kod Prijepolja: Celu noć bila zaglavljena FOTO

Izvor: B92, 13.Dec.2023

Prava drama odigrala se na lokalnom putu koji spaja selo Kosatica sa Prijepoljem kada je žena J.F. sletela sa puta u provaliju...Ona je čitavu noć provela zaglavljena i povređena u svom automobilu, a pripadnici policije pronašli su je tek sledećeg dana. Odmah je hospitizovana u prijepoljskoj bolnici..."Ona...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.