Železnice: Nesreća na pružnom prelazu u Rumi, vozilo se provlačilo između spuštenih branika

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Avg.2019, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Železnice: Nesreća na pružnom prelazu u Rumi, vozilo se provlačilo između spuštenih branika

U železnickoj stanici Ruma, na putnom prelazu obezbeđenom automatskim branicima, međunarodni putnički voz naleteo je na drumsko vozilo, koje se provlačilo između spuštenih branika, saopštilo je danas preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije".

Nesreća se desila sinoć, oko 22.30, a teže je povređena jedna osoba iz drumskog vozila.

U saopštenju se navodi da je za nesreću na putnom prelazu u Rumi odgovoran isključivo vozač drumskog vozila, koji nije poštovao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << propise i saobraćajnu signalizaciju, jer je pokušao da zaobiđe spuštene branike na putnom prelazu.

Podseća se i da se u proteklih par dana dogodilo nekoliko slučajeva da nesreće na putnim prelazima prouzrokuju vozači drumskih vozila nepoštovanjem propisa i saobraćajne signalizacije.

Iz "Infrastruktura železnice Srbije" ponovo su apelovali na sve učesnike u saobraćaju da poštuju propise i ne pokušavaju da pređu preko pruge kada su rampe spuštene, jer je to jedini način da se spreče nesreće i sačuvaju ljudski zivoti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

NOVA NESREĆA NA PRUŽNOM PRELAZU: Voz naleteo na drumsko vozilo koje se provlačilo između rampi

Izvor: Večernje novosti, 15.Avg.2019

Jedna osoba je teže povređena sinoć, kada je u železnickoj stanici Ruma, na putnom prelazu obezbeđenom automatskim branicima, međunarodni putnički voz naleteo na drumsko vozilo, koje se provlačilo između spuštenih rampi Jedna osoba je teže povređena sinoć, kada je u...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.