Voz naleteo na automobil u Rumi

Izvor: RTS, 15.Avg.2019, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz naleteo na automobil u Rumi

Međunarodni putnički voz naleteo je na automobil koji se provlačio između spuštenih branika. Jedna osoba teže povređena.
U železničkoj stanici u Rumi, na putnom prelazu koji je obezbeđen automatskim branicima, voz je naleteo na automobil sinoć u 22.28.

Tom prilikom, prema prvim informacijama, teže je povređena jedna osoba koja se nalazila u automobilu.
"Infrastruktura železnice >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbije" je saopštila da je za nesreću odgovoran isključivo vozač drumskog vozila, koji nije poštovao propise i signalizaciju, jer je pokušao da zaobiđe spuštene branike na prelazu.
U proteklih par dana, podseća se u saopštenju, dogodilo se nekoliko slučajeva da nesreće na putnim prelazima prouzrokuju vozači drumskih vozila nepoštovanjem propisa i saobraćajne signalizacije.
"Infrastruktura železnice Srbije" ponovo apeluje na sve učesnike u drumskom saobraćaju da poštuju propise i ne pokušavaju da pređu preko pruge kada su rampe spuštene.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Provlačio se kroz spuštenu rampu- voz udario automobil!

Izvor: Mondo, 15.Avg.2019

Jedna osoba teže je povređena kada je u železničkoj stanici Ruma, na putnom prelazu obezbeđenom automatskim branicima, međunarodni putnički voz naleteo na drumsko vozilo, koje se provlačilo između spuštenih rampi...Foto: MONDO/Jelica Dojčinović..Voz je naleteo na drumsko vozilo, u sredu 14....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.