Zbog teroriste Gavrića na ledu Srbi policajci

Izvor: Mondo, 28.Dec.2014, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog "teroriste" Gavrića na ledu Srbi policajci

Policija Kosova potvrdila je za Radio Slobodna Evropa da je suspendovala četiri granična zvaničnika koji rade na prelazu sa Srbijom, Jarinje - trojicu policajaca i jednog vodnika.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija

Sva četvorica su srpske nacionalnosti, a suspendovani su sa punom platom.

Visoki zvaničnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kosova, izjavili su u nedelju da su pod istragom svi zvaničnici koji su počinili propuste prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ulaska Slobodana Gavrića iz Srbije na Kosovu.

Gavrić, državljanin Srbije, nalazi se u jednomesečnom pritvoru u Prištini nakon što je policija u njegov automobil pronašla više od 12 kilograma eksploziva.

Ministar Skender Hiseni ne želeći da govori puno o slučaju, za RSE je samo rekao da će se "preduzeti mere nad svakim odgovornim zvaničnikom za moguće propuste u ovom slučaju".

Gavrić, koji se sumnjiči za pripremu terorističkih dela, na saslušanju je rekao da se oseća krivim, da se pokajao, a da je u planu imao da proda taj eksploziv.
Pogledaj vesti o: Jarinje,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kažnjeni za puštanje Gavrića na KiM

Izvor: B92, 28.Dec.2014

Policija Kosova potvrdila je za RSE da je suspendovala četiri granična zvaničnika koji rade na prelazu sa Jarinje - trojicu policajaca i jednog vodnika...Svo četvoro su srpske nacionalnosti a suspendovani su sa punom platom zbog propusta prilikom ulaska Slobodana Gavrića iz Srbije na Kosovo, koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.