Kažnjeni za puštanje Gavrića na KiM

Izvor: B92, 28.Dec.2014, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kažnjeni za puštanje Gavrića na KiM

Policija Kosova potvrdila je za RSE da je suspendovala četiri granična zvaničnika koji rade na prelazu sa Jarinje - trojicu policajaca i jednog vodnika.

Svo četvoro su srpske nacionalnosti a suspendovani su sa punom platom zbog propusta prilikom ulaska Slobodana Gavrića iz Srbije na Kosovo, koji je u Prištini uhapšen sa 12 kilograma eksploziva u automobilu i mapama Prištine.

Ministar Skender Hiseni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne želeći da govori puno o slučaju, za RSE je samo rekao da će se "preduzeti mere nad svakim odgovornim zvaničnikom za moguće propuste u ovom slučaju", navodi Radio Slobodna Evropa.

Gavrić, koji se sumnjiči za pripremu terorističkih akata, na saslušanju je rekao da se oseća krivim, da se pokajao, a da je u planu imao da proda taj eksploziv.
Pogledaj vesti o: Jarinje

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Suspendovana četiri policajca zbog propusta sa eksplozivom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Dec.2014

Policija Kosova je suspendovala četiri pripadnika koji rade na prelazu Jarinje na Kosovu i Metohiji zbog propusta prilikom ulaska državljanina Srbije Slobodana Gavrića na Kosovo sa eksplozivom u automobilu...Kosovska policija je danas, kako prenosi Radio Slobodna Evropa (RSE), suspendovala trojicu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.