Zbog prodaje banja Udruženje sindikata penzionera Srbije najavilo krivične prijave

Izvor: Danas, 18.Avg.2019, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog prodaje banja Udruženje sindikata penzionera Srbije najavilo krivične prijave

Udruženje sindikata penzionera Srbije je zatražilo da se poništi odluka Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje o prodaji Kurušumlijske i Vranjske banje i najavilo krivične prijave. Članak Zbog prodaje banja Udruženje sindikata penzionera Srbije najavilo krivične prijave se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Sindikati Sloga pozvali rukovodstvo beogradskog GSP da ne prete predsedniku sindikata

Izvor: Danas, 19.Avg.2019, 08:18

Udruženi sindikati Srbije "Sloga" pozvali su menadžment Javno komunalnog preduzeća Gradskog saobraćajnog prevoza (JKP GSP) Beograd da ne prete predsedniku sindikata "Sloga", već da se, kako su naveli, "posvete poboljšanju gradskog prevoza, materijalnog statusa zaposlenih, uslova rada i da ne ometaju...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.