Završeno izvlačenje: Ključevi stana u Beogradu na vodi otišli u Veliko gradište FOTO

Izvor: B92, 27.Feb.2021, 19:38

Završeno izvlačenje: Ključevi stana u "Beogradu na vodi" otišli u Veliko gradište FOTO

U finalu drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" izvučen je dobitnik stana na 23. spratu jedne od kula u naselju "Beograd na vodi".

U pitanju je Dragoslav Ilić iz Velikog Gradišta.

Ključeve automobila marke "fiat 500 L" večeras su dobili: Bojana Stepanović, Dijana Živković, Vojkan Maksimović, Nela Ilić i Ljubiša Kocić.

Sreću nije imao Milorad Jokić. Njegova koverta je izvučena za automobil "fiat 500 L", ali nije bila važeća, jer je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imala dva računa ispod 100 dinara.

"Počinjemo! Poslednje izvlačenje u okviru nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”! Večeras se izvlači i glavna nagrada - stan u Beogradu na vodi, a u bazenu se nalazi čak 11,7 miliona koverata. Srećno", napisao je ministar finansija Siniša Mali na svom Instagram profilu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.