Završen drugi onlajn skup ALEKSANDAR VUČIĆ - ZA NAŠU DECU: Kada radimo i borimo se NIKO ne može da nas pobedi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 18:33

Završen drugi onlajn skup ALEKSANDAR VUČIĆ - ZA NAŠU DECU: "Kada radimo i borimo se NIKO ne može da nas pobedi" (VIDEO)

Za deset dana predstavljanje novog plana za budućnost.

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić večeras govori na drugom onlajn skupu u sklopu kampanje za predstojeće izbore. Skup je prenošen na Instagramu, Fejsbuku i Jutjubu.

- Iako neki pokušavaju da ismeju našu zemlju, mnogo toga smo postigli. Razmišljao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam o čemu da pričam, i ja ću vam otkriti malu tajnu: za svako moje obraćanje ja imam određeni broj tema. Moja namera je da sa vama večeras razgovaramo malo drugačije, da pričamo o nekim iskustvima koja sam prošao i šta treba da znamo ako hoćemo da Srbija krupnim koracima grabi u budućnost - rekao je Vučić, pa dodao:

- Danas svi znaju kako da budu protiv nekoga, kako da kritikuju, a niko nema konstruktivne predloge. Mi smo u prethodnom periodu pokazali šta znamo i šta možemo da uradimo, a i da znamo da slušamo kritike. Važno je da ljudi gledaju šta smo sve uradili, nove pruge, bolnice, fabrike... To je suština svega.

- Danas imamo ekonomski rast od 5.1 %, nijedna druga zemlja nije ispred. To vam kažem ne zato što će vam posebno značiti ti brojevi. Ništa to vama koji razmišljate o budućnosti ne mora da znači. Ali sam siguran da će značiti našoj deci. To znači da Srbija brže od ostalih napreduje. Ne znači da živimo bolje od Nemačke, ali ćemo razliku od 70 ili 80 godina brže smanjiti na minimum - rekao je Vučić.

On je naglasio da su teške reforme sprovedene od 2014. godine da bi bile sprovedene sistemske promene, i rekao je da smo morali i sebe da menjamo, da radimo mnogo i više nego što smo radili ranije.

- Sam sam otvorio više od 150 fabrika u Srbiji. Da ovi pre nas nisu ugasili stotine fabrika gde bismo danas bili. Ono što je važno je da su u tim fabrikama ljudi. Tamo radite vi i vaše porodice - rekao je Vučić.

- Svet se menja neverovatnom brzinom. Zato moramo i mi da učimo, i da menjamo čak i sebe, da bi mogli da se takmičimo sa celim svetom. Ja ne mogu i ne umem da vam obećavam da će teći med i mleko. Ja mogu da vam obećam težak rad. Nismo ni glupi ni gori od drugih, i nema veze što neki drugi imaju more. Ako mi budemo pametno koristili ono što imamo u svemu možemo da ih preteknemo.

Vučić je rekao da je pomoć od 100 evra važno obećanje i da država mora da se drži svoje reči.

- Drugi su obećavali hiljadu evra, lagali su, i čak se nikada nisu ni izvinili. Mi smo obezbedili sto evra, i ta pomoć je data ekspresno. Tako i kada kažemo da će rast biti veći, biće veći, i da će biti posla za sve. Ići ćemo na to da država Srbija investira najviše, da mi zapošljavamo radnike i podstičemo poljoprivredu i industriju.

Predsednik je rekao da obećava da će do 2025 prosečna plata biti 900 evra, i naglasio da će država garantovati sigurnost za decu u Srbiji.

- Za desetak dana predstavićemo i novi program kojim ćemo vam pokazati kako to nameravamo da uradimo. Mnogo su nam života spasili zdravstveni radnici proteklih meseci. Mi smo gradili stanove za pripadnike službe bezbednosti, a to ćemo uraditi i za lekare, sa još nižim učešćem, od deset odsto. Želimo da ostanu u svojoj zemlji i da na njih uvek možemo da računamo kada je najteže.

Vučić je na samom kraju naveo da neće lakomisleno nuditi boljitak, već težak rad i borbu.

- Kada radimo i borimo se niko ne može da nas pobedi!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DA GRADIMO BUDUĆNOST ZAJEDNO: Predsednik Srbije nastavlja predizbornu kampanju SNS! DRUGI VUČIĆEV ONLAJN SKUP (VIDEO)

Izvor: Kurir, 25.Maj.2020

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić večeras ima drugi onlajn skup u okviru predizborne kampanje.

Nastavak na Kurir...

Vučić na drugom on lajn skupu: Pokazali smo šta možemo, ali i da znamo da slušamo kritike

Izvor: Danas, 25.Maj.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras na drugom onlajn skupu liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu" da je vlast Srpske napredne stranke (SNS) u prethodnom periodu pokazala šta zna i šta može da uradi, a uz to i zna da sluša kritike.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.