Zaječar: Razbijen izlog pekare

Izvor: B92, 10.Mar.2015, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaječar: Razbijen izlog pekare

Nakon mitinga koji je održan u centru Zaječara razbijen je izlog na lokalu pekare Duljaji, koja godinama radi u gradu na Timoku.

U Gradskoj upravi navode da je to delo učesnika mitinga opozicije.

Ovaj slučaj je odmah nakon incidenta prijavljen policiji koja radi na njegovom rasvetljavavanju.

U centru Zaječara sinoć je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << održan protesni skup u organizaciji lidera demokrata Bojana Pajtića i bivšeg gradonačelnika Boška Ničića u Zaječaru, koji su zatražili raspisivanje prevremenih lokalnih izbora u tom gradu.

Skup je prvobitno bio zabranjen uz obrazloženje da je u isto vreme i na istom mestu skup sazvala i Gradska uprava Zaječara, što "može dovesti do ugrožavanje bezbednosti ljudi i imovine", ali je Policijska uprava u Zaječaru ukinula tu zabranu.

Domaćini i organizatori naveli su različite podatke o broju učesnika protesta, a Policijska uprava u Zaječaru saopštila je da je na jučerašnjem mitingu bilo oko 600 ljudi.

"Na javnom skupu u organizaciji Boška Ničića, koji je juče održan u Zaječaru od 18.30 do 19.30 časova, prisustvovalo je oko 600 ljudi", navodi se u dopisu koji je Policijska uprava dostavila načelniku Gradske uprave Zaječara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Razbijen izlog pekare u Zaječaru

Izvor: Blic, 10.Mar.2015

Sinoć između 20 i 20,30 sati razbijen je izlog pekare Duljaji, koja je u vlasništvu zaječarske porodice Duljaji. Pekara se nalazi u glavnoj ulici Nikola Pašić, u širem centru grada. Policija radi na rasvetljavanju slučaja, ali za sada nema osumnjičenih...Incident se dogodio nakon sinoćnjeg...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.