ZIMSKI USLOVI VOŽNJE: U jednom delu Srbije pao SNEG, u drugom temperatura - ISPOD NULE

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2017, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZIMSKI USLOVI VOŽNJE: U jednom delu Srbije pao SNEG, u drugom temperatura - ISPOD NULE

AMSS upozorio na smanjenu vidljivost

Slab sneg trenutno pada na području Zlatibora, a temperature na području Kopaonika i Crnog Vrha su ispod nule, tako da vozače očekuju zimski uslovi vožnje, pa ih podsećamo na obaveznu upotrebu zimske opreme, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Ističe se da i da magla i sumaglica utiču na smanjenu vidljivost, pa se savetuje vozačima dodatna opreznost za volanom.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 20 minuta, naveo je AMS S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slab sneg provejava na području Kopaonika i Sjenice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2017, 10:02

Povremeno slab sneg provejava u planinskim predelima Kopaonika i Sjenice, a temperature su ispod nule pa moguća poledica predstavlja opasnost u vožnji, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije...Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.