“ŽELIM DA NJEGOVA DECA ZAVRŠE KAO MOJA ĆERKA”: Stravičan vapaj majke Slavice K. koju je SVIREPO ubio bivši muž!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jun.2016, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“ŽELIM DA NJEGOVA DECA ZAVRŠE KAO MOJA ĆERKA”: Stravičan vapaj majke Slavice K. koju je SVIREPO ubio bivši muž!

- Moja ćerka nije imala neprijatelja. Kada je nestala, u dubini srca sam znala da se iza njene otmice krije bivši muž Dragoslav Kostić. Predosećala sam da je on ubica! - ispričala je kroz suze za Telegraf Milada Trjić iz mesta Turjak kod Kučeva, majka ubijene Srpkinje Slavice Kostić (38) koja je pre nešto više od mesec dana nestala u Trstu. 

Ona je ispričala da je rano jutros saznala za tragičan ishod potrage, koja se završila tako što je italijanska policija beživotno >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << telo njene ćerke pronašla u brdima na granici Italije i Slovenije.

- Eto kako su je našli! Ali to je sudbina, šta ću? Dragoslav je bio ljubomoran, još je tada govorio da neće dozvoliti da bude sa nekim drugim, ako nije s njim. Govorio je i da će da je zakolje ako je sretne sa sadašnjim suprugom Veljom. Sad mu želim da mu se vrati istom merom i da njegova deca završe kao moje dete - rekla je Milada i dodala da će više detalja iz istrage imati posle konferencije koju Italijani organizuju danas.

Foto-ilustracija: AP/Tanjug

Obdukcija će pokazati način na koji je žrtva ubijena.

Datum i mesto sahrane Slavice Kostić biće zakazano naknadno.

Da podsetimo, ona je nestala u svom domu u Trstu 24. aprila, pošto je iz Požarevca doputovala kako bi se strala o starijem paru. Tada se poslednji put čula sa porodicom, posle čega joj se gubi svaki trag.

Dragoslav Kostić priznao je da je ubio svoju bivšu suprugu.

(S. I.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZELIM DA NJEGOVA DECA ZAVRSE KAO MOJA CERKA Stravican vapaj majke Slavice K. koju je SVIREPO ubio bivsi muz

Izvor: medio.rs, 10.Jun.2016

Datum i mesto sahrane Slavice Kostić biće zakazano naknadno..- Moja ćerka nije imala neprijatelja. Kada je nestala, u dubini srca sam znala da se iza njene otmice krije bivši muž Dragoslav Kostić. Predosećala sam da je on ubica! – ispričala je kroz suze za Telegraf Milada Trjić iz mesta...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.