Izvor: Blic, 13.Jun.2017, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZELENOOKI LEPOTAN IZ SENKE Ona je brat lepe voditeljke "Parova" i OPASAN je frajer

Lepa voditeljka Bojana Ristivojević koja se svakodnevno obračunava sa Parovima, dolazi iz velike porodice, a njen mlađi brat Vuk pravi je lepotan.

Vuk se za razliku od sestre ne eksponira u javnosti, a vreme voli da provodi sa prijateljima na reci ili u lovu.

On je nedavno doživeo saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobio povrede na vratu i glavi, ali se uspešno oporavlja. Najviše ga je posle nesreće negovala upravo Bojana, požrtvovana i savesna sestra. Još slika lepog Vuka pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OPASAN FRAJER! Voditeljka Parova je RIBA I PO, a pogledajte kako izgleda njen ROĐENI BRAT! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2017, 09:43

Krv nije voda...Voditeljka Bojana Ristivojević važi za jednu od najzgodnijih srpskih voditeljki...Ona nije jedina u porodici Ristivojević koja se može pohvaliti dobrim izgledom...A post shared by Bojana Ristivojevic (@bokalica) on Jun 6, 2017 at 12:26pm PDT..Njen mlađi brat Vuk (19) je miljenik...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.