ZBOGOM, ZDRAVKO DAJKOVIĆ NOKAUTIRAO KRIVOKAPIĆA: Okrenuo si leđa i nama, ali i našem blaženopočivšem Mitropolitu Amfilohiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 22:05

"ZBOGOM, ZDRAVKO" DAJKOVIĆ NOKAUTIRAO KRIVOKAPIĆA: Okrenuo si leđa i nama, ali i našem blaženopočivšem Mitropolitu Amfilohiju

Sednica crnogorskog parlamenta završila je današnje zasedanje odlukom o smeni ministra pravde Vladimira Leposavića, usvajanjem rezolucije o zabrani negiranja genocida u Srebrenici i Budžeta za ovu godinu. 

Crnogorski političar i aktivista Vladislav Dajković, ocenio je da je izglasavanje Rezolucije o Srebrenici i smena ministra pravde Vladimira Leposavića kap koja je prelila čašu. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Premijer Zdravko Krivokapić je uz podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << partije Mila Đukanovića smenio ministra Pravde Vlada Leposavića, samo zbog toga što je rekao ono što svaki Srbin misli – Da se u Srebrenici nije desio genocid.

Ja nisam član Parlamenta, niti Vlade. Nisam čak ni zaposlen u institucijama Crne Gore. Ali jesam neko ko je celog sebe dao u borbi za slobodu, ne tražeći apsolutno ništa zauzvrat.

Mesecima ćutimo na konstantna ponižavanja srpskog naroda: Priznanje Kosova, zaduživanja bez pokrića, proterivanje ambasadora Srbije, ljubljenja NATO zastave, nepotpisivanje sporazuma sa Crkvom - i tako u nedogled.

Ipak, ovo je kap koja je prelila čašu. Nismo mi krvarili svih ovih decenija da bi Zdravko - koga smo na našim leđima uneli u Vladu - danas glasao sa Milom smenu jednog čoveka samo zato što je ponosan Srbin.

Najzad, kao neko ko je aktivno učestvovao u kampanji koalicije "Za budućnost Crne Gore" i kao neko ko je na skroman način pomogao Zdravku Krivokapiću da postane premijer, čiste savesti i mirna srca mogu reći:

Zbogom, Zdravko i znaj jedno: Okrenuo si leđa i nama, ali i našem blaženopočivšem Mitropolitu Amfilohiju i našoj Crkvi.

To se ne prašta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslanik DF: Resetujemo stanje na nulu i tražimo novi dogovor

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jun.2021

PODGORICA - Sjednica crnogorskog parlamenta završila je današnje zasjedanje odlukom o smjeni ministra pravde Vladimira Leposavića, usvajanjem rezolucije o zabrani negiranja genocida u Srebrenici i Budžeta za ovu godinu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.