Izvor: N1 televizija, 17.Jun.2021, 17:15

Novinarka Nove M: Podrška premijeru Krivokapiću na tankom ledu

Protekli dani bili su burni u Crnogorskom parlamentu. Na dnevnom redu su bile dve veoma osetljive teme - rezolucija o Srebrenici i smena ministra pravde Vladimira Leposavića. I današnja sednica je kasnila, a novinarka TV Nova M iz Podgorice Danica Bogdanović za N1 kaže da se može reći da je podrška premijeru Zdravku Krivokapiću na tankom ledu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odluke o Leposaviću i Srebrenici resetovale Skupštinu Crne Gore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2021

Sednica crnogorskog parlamenta završila je današnje zasedanje odlukom o smeni ministra pravde Vladimira Leposavića, usvajanjem rezolucije o zabrani negiranja genocida u Srebrenici i Budžeta za ovu godinu...Odluke o smeni Leposavića i rezoluciji o Srebrenici donete su većinom glasova, uz podršku...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.