ZAKORAČIO U ZABRANJENU ZONU: Mladića (26) usmrtila ajkula, a more se pretvorilo u bazen krvi

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 10:23

ZAKORAČIO U ZABRANJENU ZONU: Mladića (26) usmrtila ajkula, a more se pretvorilo u bazen krvi

Napad se dogodio iznenadno i neprimetno, mladić nije imao šanse.

Dvadesetšestogodišnji muškarac je preminuo u subotu nakon što ga je napala ajkula dok je surfovao na plaži u Kaliforniji.

Napad se dogodio na plaži Send dolar, objavljeno je na Fejsbuk profilu šerifa okruga Santa Kruz.

Muškarac je proglašen mrtvim na licu mesta, a njegov rođak je obavešten. Prema podacima odeljenja zaduženim za tu oblast iz Kalifornije, vrsta ajkule nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila poznata.

Prema protokolu državnih parkova Kalifornije, voda dužine više od kilometar prema jugu i severu od mesta nesreće biće zatvorena pet dana i neće biti ponovo otvorena do četvrtka, saopštili su iz odeljenja za parkove.

Znakovi koji upozoravaju plaže o napadima morskih pasa postavljeni su na pristupnim tačkama i ulazima na plažu u krugu od 1 milje od incidenta.

Izuzev vodenih sportova, plaža Manresa Stejt zatvorena je od 11:00 do 17:00 časova svakodnevno, što znači da za to vreme nema javnog pristupa.

U drugo vreme plaža je otvorena za lokalne stanovnike koji mogu šetati ili ići biciklom do plaže, pod uslovom da održavaju preporučeno fizičko distanciranje od 3 metara ili više i pridržavaju se novih uputstava za posetioce.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.