ZAGAĐENJE: U Somboru zabranjena voda za piće i kupanje

Izvor: Kurir, 07.Avg.2014, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAGAĐENJE: U Somboru zabranjena voda za piće i kupanje

Odluku je doneo Pokrajinski sekretarijat za zdravstveno socijalnu politiku i demografiju, na osnovu analize koju je sproveo gradski Zavod za javno zdravlje

SOMBOR - Od danas je zabranjena upotreba vode iz vodovoda u Somboru za piće, kupanje i sanitarno-higijenske potrebe jer je utvrđeno da je mikrobiološki neispravna, saopštio je gradsko preduzeće "Vodokanal".

Odluku je doneo Pokrajinski sekretarijat za zdravstveno socijalnu politiku i demografiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na osnovu analize koju je sproveo gradski Zavod za javno zdravlje.

Kako se navodi u saopštenju, ovlašćena laboratorija je danas ponovno uzela uzorke vode na više mesta, a rezultati analize biće poznati u ponedeljak.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Voda u Somboru zabranjena za korišćenje!

Izvor: 025info.rs, 07.Avg.2014

Upotreba vode iz vodovoda u Somboru za piće, kupanje i sanitarno-higijenske potrebe od danas je zabranjena! Utvrđeno je da je voda mikrobiološki neispravna, saopštilo je gradsko preduzeće "Vodokanal"...Ovlašćena laboratorija danas je ponovno uzela uzorke vode na više mesta, a rezultati analize...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.