Izvor: Blic, 13.Nov.2019, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA BESPLATAN DOKUMENT UZIMAJU 50 EVRA Agenti za nekretnine napravili su ozbiljan biznis od papira bez koga nije moguće kupiti stan

List nepokretnosti koji je neophodan dokument pri kupovini ili prodaji stana, a koji je moguće dobiti elektronski i besplatno, postao je očigledno unosan biznis. Prema inforamcijama "Blica", sve veći broj agencija za nekretnine naplaćuje ga klijentima i do 50 evra, a pod izgovorom da je reč o ključnom dokumentu u postupku na koji se u katastru čeka nekoliko dana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Agenti za nekretnine za BESPLATAN DOKUMENT UZIMAJU 50 EVRA, a bez tog papira nije moguće kupiti stan

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019

Ne dajte se prevariti!..List nepokretnosti koji je neophodan dokument pri kupovini ili prodaji stana, a koji je moguće dobiti elektronski i besplatno, postao je očigledno unosan biznis. Prema inforamcijama, sve veći broj agencija za nekretnine naplaćuje ga klijentima i do 50 evra, a pod izgovorom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Agencije ovaj dokument naplaćuju 50 evra, a možete ga dobiti potpuno besplatno

Izvor: Kamatica.com, 13.Nov.2019

List nepokretnosti koji je neophodan dokument pri kupovini ili prodaji stana, a koji je moguće dobiti elektronski i besplatno, postao je očigledno unosan biznis..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.